• This hoster is using green energy / compensation for its services.
  • Fast Delivery
  • Trustworthy Seller
  • +31618921964 (WhatsApp only)
  • This hoster is using green energy / compensation for its services.
  • Fast Delivery
  • Trustworthy Seller
  • +31618921964 (WhatsApp only)

Hallo en WELKOM op Gym Leader Maui .com

Ken je dat gevoel, wanneer je naar iets van Pokémon kijkt en denkt WAUW leuk! Of het nu een Trading Card is, een aflevering van de serie “Indigo League” of simpelweg een Pokémon pluche of een Funko pop figuur. Dat heb ik dus ook! :-) Hallo, mijn naam is Maurice (bijnaam Maui) en ik ben de persoon achter GymLeaderMaui.com

Dit jaar ben ik 40 jaar geworden... En weer helemaal into Pokémon! Waarom? Lees snel verder:

Na een korte speurtocht op zolder en na het vinden van een enorme schat (een doos vol herinneringen en een album vol met verzamelplaatjes) is een van m'n oude liefdes weer opgebloeid: Het verzamelen van Pokémon kaarten! Toen ik het album opensloeg en daar mijn Dragonite 19/62 weer zag, even mooi als 26 jaar geleden, sloeg de vonk meteen weer over!

Maar... Na het verzamelen weer opgepakt te hebben en na verschillende aankopen te hebben gedaan via Social Media kanalen en grote webwinkels die privé verkopen toestaan, heb ik helaas ervaren dat de verzamelwereld veranderd is. Wat vroeger een ruilfestijn was, is nu veranderd in een wereld van scalpers en dure wederverkopers.... Promo-kaartjes van fastfoodketens en Charizards vliegen je om de oren, vaak voor belachelijke prijzen! En waarom ook, omdat deze prijs op een bekende Duitse kaartenmarkt website staat...? Sealed products waarvan de voorraad bij retailers volledig opgekocht wordt en dan weer voor de dubbele prijs aangeboden worden... Not my kind of business!

Wat ik wil aanbieden is een plek waar je voor eerlijke prijzen, Pokémon producten kan aanschaffen met een betrouwbare en goede service. Waar niet op nummer 1 staat om zoveel mogelijk te verkopen maar waar je producten kan kopen op een manier waarop ikzelf ook graag producten wil kopen. Ik hoop met deze site dit doel te bereiken, voor jou en voor mij.

Mocht je op- of aanmerkingen hebben, schroom niet om contact met mij op te nemen. Zowel goede en minder goede ;-) suggesties zijn altijd welkom. Via het contactformulier kan je eventuele feedback indienen, waarop ik zo snel mogelijk een antwoord zal terugsturen. Ook wanneer je op zoek bent naar een product dat niet in de webshop aanwezig is, stuur dan toch even een berichtje. Ik kan altijd kijken wat ik voor je kan betekenen!

Hopelijk tot snel, vriendelijke groeten,

Maurice.